Over Autobedrijf Arie Oudshoorn

Arie Oudshoorn is in 1986 begonnen met een klein garagebedrijf. Het autobedrijf had voor ogen de plaatselijke particuliere markt te bedienen, maar inmiddels is het bedrijf zo uitgegroeid dat het ook diverse wagenparken van bedrijven onderhoud.

U kunt bij ons ook terecht voor een APK-keuring van uw auto. Vaak kunt u hierop wachten onder het genot van een kopje koffie of thee. Mocht u uw auto of bedrijfswagen voor onderhoud of reparatie brengen, hebben wij voor u een gratis leenauto. Autobedrijf Arie Oudshoorn is een merk ongebonden autogarage, wat in houdt dat ieder automerk welkom is.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in import en export en beschikken wij over meerdere occasions. Mocht u gewenste auto er niet tussen staan dan helpen wij u graag met zoeken naar uw perfecte occasion.

Kortom, zoekt u een betrouwbaar en betaalbaar autobedrijf met ruim 35 jaar ervaring die u kunt helpen met al het onderhoud aan uw auto, bij de aanschaf van een nieuwe auto of het inruilen van uw huidige auto, dan bent u bij Autobedrijf Arie Oudshoorn aan het juiste adres!